You Time Ibiza 2023

Beleef echte rust en ontspanning tijdens deze relaxerende 7-daagse diepteretraite

14 – 21 oktober 2023

Wat?

Echte rust en ontspanning beleven is voor veel mensen op de dag van vandaag niet eenvoudig. We beseffen wel dat we iets willen veranderen of dat we willen vertragen of vereenvoudigen. Alleen weten we niet altijd hoe we dat in realiteit kunnen realiseren.

Vaak belanden we in uitdagende situaties op vlak van relaties, werk of gezondheid. We kunnen ons ook onrustig beginnen voelen als spanning te lang in ons lichaam aanwezig is.

We krijgen het gevoel dat we ons steeds sterk moeten houden waardoor we de helderheid en de kracht verliezen om de nodige stappen te zetten.

Gelukkig kunnen we dit patroon zelf doorbreken en zijn we hiervoor niet afhankelijk van onze omgeving. We kunnen de verantwoordelijkheid nemen om onze aandacht naar binnen te richten en daar het nodige te transformeren en los te laten.

Leren loslaten is noodzakelijk voor onze gezondheid en essentieel om je lichaam en geest te healen. Een ontspannen lichaam beschikt namelijk over extra energie om te kunnen genezen en te recupereren van de overvloed aan prikkels in ons dagelijks leven.

Gun je lichaam alle ontspanning die het verdient op deze 7-daagse reis. Enkel door tot rust te komen en naar binnen te kijken, voelen we opnieuw wat we hier op aarde willen beleven en ervaren.

Ons team zorgt voor een goede begeleiding & gezonde maaltijden die je zullen voorzien van heel wat energie gedurende deze week. Je zal dus kunnen genieten van een perfecte combinatie tussen een gezonde bewuste levensstijl, de prachtige natuur en de energie die Ibiza te bieden heeft!

Zelfs het kleinste moment van Stilte is een manier om in het heden te komen en tevens een manier van verder gaan.

 

Hoe?

Tijdens deze retraite wisselen we momenten van ontspanning af met procesbegeleiding, lichaamswerk, meditatie, adem -en contactwerk. Dit alles om onze ziel en ons lichaam tot rust te brengen.

Tijdens alle sessie verleggen we de aandacht van denken naar voelen en van gespannenheid naar openheid.

Je krijgt tools aangereikt zodat jij ook na deze 7 dagen vanuit rust kan blijven bloeien in jouw gezin, relatie, werk en dagelijks leven.

Een overzicht van de technieken die aan bod zullen komen:

 • procesbegeleiding
 • verdieping & Zen meditatie
 • yoga (yin-kundalini)
 • Koude Therapie (Wim Hof methode)
 • Lichaamswerk en -beweging
 • Ademhalingsoefeningen
 • Rebirthing
 • Chi Kung
 • Contactwerk

Praktische info

Waar

Ibiza

Wanneer

14 – 21 oktober 2023

Investering
 • Tent met privé douche 1200,00 eur incl. btw (tent zelf te voorzien)
 • Hut in de natuur met 2 bedden/pers 1400,00 euro incl. btw
 • Hut in de natuur single 1750,00 euro incl. btw
 • Kamer in de villa met 2 bedden/pers 1550,00 eu incl. btw
 • Kamer in de villa alleen 1850,00 euro incl. btw

Let op: reservaties zijn op een ‘first come, first serve’-basis.

Inbegrepen in deze prijs:

 • Accommodatie + handdoeken
 • Volpension (Healthy food & drinks by Puur By Caro
 • Alle trainings – sessies & activiteiten
 • Yoga & Wim Hof Training

Exclusief: transport, vluchten, verzekeringen en extra activiteiten zoals massage

Aantal: Er is plaats voor maximum 16 deelnemers.

Getuigenissen

Hilde Boel

Dat was een onvergetelijke week met tijd en ruimte om mezelf te voelen en te ontdekken. Dit was soms pittig en ja, ook wel lastig… Maar, je staat er nooit alleen voor. Er was de fantastische groep die steun bood waar nodig, Caro stond altijd klaar met lekker, gezond eten en Eveline zorgde er met haar professionele begeleiding voor dat ik nog een stap dichter bij mijn kern ben gekomen.

Het was een weekje detoxen, weg van de dagelijkse beslommeringen op een prachtige locatie met een gevarieerd programma (yoga, meditatie, ijsbad en zo veel meer). Nieuwe wegen zijn opengegaan en gekende paden werden verder verkend.

Kortom, een aanrader voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen.

K.C.

Ik kan voor mezelf zeggen dat er een leven is voor mijn ontmoeting met Eve en een leven erna. Ik leerde haar beter kennen tijdens een herbronweekend in de Ardennen waar ze een heel leuk huis had gehuurd. Met een vijftiental mensen beleefden we er twee intense dagen. Al heel snel besefte ik dat dit weekend mijn leven voorgoed zou veranderen.

Eve leerde me om mijn angsten niet te cultiveren maar net achter me te laten. Zo kon ik ruimte creëren om NU te leven. Ze deed me inzien dat ik niet alles in het leven kan controleren. Ik besefte door onze gesprekken dat ik niet altijd moest streven naar perfectie maar sneller tevreden mocht zijn met mezelf. Door dat inzicht heb ik zoveel energie vrij kunnen maken voor andere dingen en bovenal voor RUST. Eve leerde me om naar mezelf te luisteren en mezelf tijd te gunnen. Toen pas besefte ik dat ik al mijn hele leven aan het hollen was en mezelf vaak voor anderen wegcijferde.

Na deze eerste stap besliste ik om met haar mee naar Ibiza te reizen voor een 7-daagse retraite. We logeerden in een prachtig resort met alle comfort. Er zou uitsluitend vegan gekookt worden en af en toe zouden we maaltijden in stilte eten.  De eerste dag dacht ik bij mezelf: “Waarom zit ik niet gewoon in een leuk hotel aan het strand met mijn hoofdtelefoon op?”.  Maar het werd een onvergetelijke week. Soms was het heel heavy omdat je jezelf constant tegenkomt, maar tegelijkertijd was het enorm verhelderend omdat ik leerde relativeren. 

Eve slaagde erin om samen met Jan (coach van 2inspire) een groep van 17 mensen samen te brengen in een ongedwongen sfeer. Het bijzondere was dat je via opstellingen tot het besef komt dat iedereen problemen heeft en dat voor iedereen apart net zijn of haar eigen probleem onoverkomelijk lijkt. Dat iedereen in zijn proces gedragen wordt door de hele groep helpt je ongelofelijk vooruit.

Een nieuwe wereld ging voor me open. Eén van sereniteit en van harmonie met mezelf en de wereld. Een wereld waarin zelfzorg en zelfrespect een plaats kregen. Ik leerde er ten slotte niet alleen food-detoxen maar ook digitaal-detoxen. De gewonnen schermtijd vul ik nu met Yin-Yoga, Chi-Kung en meditatie. Dat pakt niemand mij meer af!

Eve kwam op het juiste moment in mijn leven. Na Ibiza werd mijn moeder zwaar ziek en overleed ze. Dankzij de coaching kon ik dit verlies beter plaatsen en kon ik op een goede manier rouwen. 

Eve is erin geslaagd om me nieuwe inzichten te geven.  Ik koester ze en ga er nog elke dag mee aan het werk!

An-Karlien Noterman

“MAGISCH” is veruit het enige woord dat de belevenis kan beschrijven die ik heb ervaren tijdens de jongste reis naar Ibiza. Een reis die in me het vuur van verbondenheid, liefde, dankbaarheid, warmte, vreugde en samenhorigheid heeft aangewakkerd.

Dankbaar voor de prachtige Eveline die dit avontuur voor mij heeft mogelijk gemaakt .

Dankbaar voor de prachtige mannen en mooie vrouwen die samen met mij de reis naar binnen hebben gemaakt .

Dankbaar voor de unieke locatie op dit betoverende eiland .

Dankbaar voor de helende werking van onze warme en hartelijke groep .

Dankbaar voor de heerlijke schilderijtjes van gezonde maaltijden die met liefde werden gecreëerd .

Bedankt Eveline voor je authenticiteit en kracht. Je bent mijn inspiratie

Bedankt aan de prachtige zielen die me hebben omringd met warmte en genegenheid op deze onvergetelijke reis

Ik ben weer helemaal van liefde doordrongen.

Schrijf je hier in!

You Time

We verblijven de volledige week in een rustig gelegen private villa op een unieke locatie in de natuur. De villa heeft bovendien een eigen yoga deck met een prachtig uitzicht. Kortom, de perfecte plek voor al onze sessies.

Voorzieningen accommodatie

 • Prachtig gelegen chalets met een aanpalend hotel
 • Gezellige open haard en prive sauna
 • Oneindige vieuws op het sneeuwlandschap
 • Zwembad en wellness + massage
 • Skipiste vanaf de chalets
 • Acitiviteiten vanaf de chalets
 • Sneeuwkledij en schoenen wordt gratis aangeboden

 

Thema’s

 • Connectie met jezelf en anderen
 • Werk/Missie of blauwdruk
 • Relaties in al hun facetten
 • Veiligheid & geld
 • Lichaam & Mind
 • Angsten & overtuigingen
 • Gezonde levensstijl
 • Zielsconnecties

  Door wie?

  Eveline Dhondt, founder House of Healing

  Eve organiseert al jaren transformerende retreates rond persoonlijke en spirituele groei. Ze raakt haar deelnemers met haar professionele & intuïtieve begeleiding. Haar missie is mensen dichter bij hun kern brengen en dat doet ze op haar eigen unieke manier. Via kennis, lichaams -& energiewerk begeleidt ze haar deelnemers waar nodig.

  Op een levendige en leuke manier leert ze we je om meer aanwezig te zijn en je te verbinden met je innerlijke stilte en kracht.

  Dit doet ze door het doelbewust inzetten en richten van adem en aandacht.

  In de stilte van het denken, hoor je de antwoorden

  Voor wie?

  Iedereen die 100 procent verantwoordelijkheid voor zijn of haar leven wil nemen.
  Ben jij er klaar voor om je leven in eigen handen te nemen?

  Wens je meer informatie?
  Vraag een Zoomcall aan via e-mail of Whatsapp.

  Eveline Dhondt