In Company

Laat jouw bedrijf stromen door je werknemers hun volle potentieel te helpen benutten

Wat?

Als mensen op het werk echt zichzelf mogen zijn en hun talenten volledig kunnen ontwikkelen en inzetten, wordt ook je bedrijf zelf automatisch gezonder op fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel vlak. Als de energie in een bedrijf goed zit, merk je dat aan de sfeer, de interne samenwerking, de productiviteit, het werkgeluk, de onderlinge contacten enzovoort.

Om die energie te doen stromen is het belangrijk dat er een bewuste, liefdevolle bedrijfscultuur heerst waar mensen zich veilig en gezien voelen. Ook is het belangrijk dat de energie in je bedrijf matcht met de energie van jouw werknemers. Die twee aspecten geven mensen namelijk de kans om zichzelf beter te leren kennen en ook hun verantwoordelijkheid te nemen om constructief aan te geven wat zij nodig hebben en wat hun grenzen zijn.

Er zijn heel wat situaties die de energie in je bedrijf kunnen blokkeren:

 • de samenwerking tussen verschillende afdelingen loopt spaak door oude, vastgelopen structuren
 • een kloof tussen het management en de werknemers door een gebrek aan open communicatie
 • wantrouwen of pestgedrag door spanningen of onopgeloste conflicten tussen werknemers onderling
 • een ongezonde werkcultuur die burn-out en andere gezondheidsproblemen in de hand werkt
 • teveel onnodige prikkels op de werkvloer (radio, ongezonde voeding, overbodige vergaderingen, …)
 • leidinggevenden die het uitdagend vinden om kwetsbaar te communiceren en te handelen

Gelukkig hoeft het zo niet te zijn. Door te achterhalen waar de energie vastloopt, kunnen we blokkades opheffen en transformeren. Net zoals bij een energieblokkade in het lichaam. Kleine aanpassingen en doelbewuste aandacht kunnen de energie in je bedrijf volledig doen kantelen waardoor mensen zich thuis gaan voelen en echt deel gaan uitmaken van het geheel.

Bij een In Company-samenwerking staan de vier intelligenties – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel – steeds centraal in de context van jouw bedrijf. We bekijken op individueel en groepsniveau waar de energie stagneert en hoe we dit kunnen transformeren en integreren. Zo gaat de energie op de werkvloer opnieuw optimaal stromen en kunnen alle werknemers echt in hun kracht gaan staan.

Hoe?

Een eerste stap daarbij is om het menselijke aspect (opnieuw) de aandacht te geven die het verdient. Daarvoor creëren we samen een veilige omgeving waarbinnen mensen de ruimte krijgen om zich kwetsbaar op te stellen.

Onder begeleiding maken we uitdagingen bespreekbaar en werken we samen aan de integratie van een duurzame oplossing. Zo zetten we in op preventie en bovenal op het geluksgevoel van jouw werknemers of collega’s.

Voor een bedrijf stel ik steeds een gepersonaliseerd programma samen. Dit bespreken we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de HR-verantwoordelijke of de leidinggevende.

Een overzicht van de mogelijkheden:

 • dagtraining
 • gastspreker rond een specifiek thema/uitdaging
 • teambuilding
 • workshops: communicatieve vaardigheden, leiding geven, ontspanning, focus, …
 • talentontwikkeling
 • coaching traject (duur en intensiviteit te bepalen)
 • herstructurering

Technieken die bij teambuildings en trainingen aan bod kunnen komen zijn:

 • coaching / procesbegeleiding
 • communicatietechnieken
 • spiegeloefeningen
 • lichaamswerk
 • 1-op-1 gesprekken
 • teambuilding
 • vertrouwenswerk (elkaar terug leren vertrouwen)
 • vuurloop
 • dankbaarheidsoefeningen
 • bewegings- en voedingsadvies
 • contactwerk
 • theater
 • meditatie & yoga

Voor wie?

Voor bewuste bedrijven en ondernemers die vastgelopen energie in een bedrijf, zowel op individueel als op afdelingsniveau, opnieuw willen laten stromen. Hierdoor zullen werknemers zich opnieuw beter in hun vel voelen en neemt de gezonde productiviteit automatisch toe.

Deze begeleiding is ook ideaal om de kloof tussen verschillende afdelingen of het management te dichten en onderlinge samenwerking en verbondenheid te integreren en te stimuleren.

Verder kunnen opleidingen over de vier intelligenties ook ingezet worden om de huidige, goede flow in je bedrijf te optimaliseren door je werknemers de mogelijkheid te bieden zichzelf beter te leren kennen en zich te ontplooien op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel vlak.

Praktische info

Investering

Prijsvoorstel op maat na verkennend gesprek

Getuigenissen

Ellyne Demoldere – Marriot Hotel

Als HR Manager was mijn hoofddoel om de werknemers zich optimaal te laten voelen binnen het bedrijf. Achter een goed draaiend bedrijf met tevreden werknemers staat natuurlijk een goed Management Team. Het is heel belangrijk dat iedere Manager achter eenzelfde visie staat en dat er een goede sfeer heerst. Een sfeer waarin elk individu gerespecteerd wordt als persoon en waarbij zowel de goede als mindere kanten worden aanvaard. Toen ik vaststelde dat dit team niet echt aaneen hing en er geen gezonde communicatie tussen de leden heerste besloot ik om een professionele coach hiervoor in te schakelen, namelijk Eveline Dhondt.

Na een voorbereidend gesprek met Eveline werd de huidige situatie gekaderd, een plan van aanpak voorgesteld en een workshop ingepland. Deze workshop was volledig op maat van de groep waarbij Eveline keek naar de noden van elke deelnemer met een betere communicatie binnen het team als doel. Er werd gebruik gemaakt van spiegeltheater, 1 op 1 oefeningen, verdiepen in ego en angsten, enz… Wat heel mooi was is hoe ieder zich emotioneel voor elkaar kon openstellen en hoe er op een gezondere manier werd gecommuniceerd. In plaats van uit angsten te reageren naar elkaar werd er vanuit de eigen waarheid gesproken waarbij ieder mooi als persoon werd aanvaard. Het was niet simpel, velen kwamen zichzelf tegen en werden met angsten en frustraties geconfronteerd, maar gaandeweg zag je een gevoel van opluchting en het team maakte grote stappen vooruit.

Na deze coaching was er nog een hele weg te gaan, maar dit was voor dit team al een eerste goede stap. Deze coaching was diepgaand, praktisch en echt bruikbaar. Contacteer gerust Eveline Dhondt, zij kan zeker en vast een meerwaarde zijn bij het begeleiden van allerhande teams in een professionele omgeving!

Maarten Milis – Product management Etex
Begin mei 2022 trokken we er met ons team op voor een week rond het thema “health & wellbeing” dat bij Etex sterk aan belang wint de laatste tijd. Na een vlucht naar Barcelona ontdekten we onze prachtig yoga retreat leerden we Eveline van the House of Healing kennen. Zij nam ons een hele week op sleeptouw om onszelf en ons team beter te leren kennen én waarderen.
En met succes: het werd een ervaring die toch een stuk verder ging dan de standaard teambuilding en dit door kwalitatieve begeleiding van House of Healing. Vooral knap vond ik dat Eveline het heel toegankelijk hield voor allen. Er werd niet gegoocheld met namen van Yoga poses à la ‘downward facing dog’ en dergelijke. Oefeningen werden steeds makkelijk uitgelegd en vereenvoudigd waar nodig om ondanks onze stramme spieren en gewrichten toch een goeie ervaring te krijgen!
Ik ben dus heel enthousiast terug gekomen en geef mezelf wat meer ‘cadeautjes’ dan ervoor: ik ga wat vaker sporten, pik hier en daar een les yoga mee, drink minder koffie en gun mezelf bewuster een paar rustmomentjes.
Leuke, leerrijke tijd dus én voor herhaling vatbaar.

Door wie?

Eveline Dhondt, founder House of Healing

Eve organiseert al jaren transformerende retreates rond persoonlijke en spirituele groei. Ze raakt haar deelnemers met haar professionele & intuïtieve begeleiding. Haar missie is mensen dichter bij hun kern brengen en dat doet ze op haar eigen unieke manier. Via kennis, lichaams -& energiewerk begeleidt ze haar deelnemers waar nodig.

Op een levendige en leuke manier leert ze we je om meer aanwezig te zijn en je te verbinden met je innerlijke stilte en kracht.

Dit doet ze door het doelbewust inzetten en richten van adem en aandacht.

Thema’s:

 • Connectie met jezelf en anderen
 • Je werk & je missie
 • Relaties in al hun facetten
 • Veiligheid & geld
 • Lichaam & healthy living
 • Angsten & overtuigingen