Workshops

Een sporadisch, fijn samenzijn met mensen van onze Academie, retraites en nieuwsgierigen die intersse hebben in bewuster en éénvoudiger leven.

Iedereen is welkom, los van de ervaring of kennis die je reeds hebt.

Samen mogen zijn, verkennen en vertragen!

 Onze workshops

There are no upcoming events at this time.

Getuigenissen

Geert Reynaert

Wat mij raakte is dat Eve de deelnemers heel authentiek en vanuit eigen ervaring inzichten aanreikt. Tegelijkertijd spiegelt ze feedback op een kordate, respectvolle manier wat je met je twee voeten op de grond houdt.

Inge Prins

Februari 2018 staat in mijn geheugen gegrift. Als deelnemer ontmoette ik Eve bij het volgen van een driedaagse workshop. Een zoektocht naar mezelf, mijn ware ik…. De woorden die Eve uitsprak over persoonlijke groei en bewustwording waren exact waar ik naar op zoek was. 

Eve reikte me de juiste tools aan waardoor ik verder kon groeien en ontdekken wie ik werkelijk was. De workshop gaf me zoveel inzicht. Tot op de dag van vandaag ben ik haar nog steeds dankbaar voor de doorverwijzing naar de juiste mensen. 

Voor mij is Eve een dame met pit die weet waarover ze praat. Haar kennis over voeding, het leven, meditatie, haar kwetsbaarheid… maakt van haar een wijze vrouw. De eerste stappen naar ontwaken die ik bij Eve zette, hebben er nu tot geleid dat mijn bedrijf ‘Drops Of Awakening’ is gedoopt. Ik ben blij dat Eve mijn pad heeft gekruist. Ik kan haar werk warm aanbevelen.

Patricia Corthals

Dankzij deze opleiding heb ik mijn angsten leren aanvaarden, begroeten en er vooral naar leren luisteren. Door wat ik hier leerde en ervaarde is mijn leven veranderd. Ik maak nu afspraken met mezelf om de dingen te doen die ik wil en waar ik blij van word, zonder dat er iets moet. Een dikke dankjewel!

Over Eve

Eveline Dhondt, founder House of Healing

Na een succesvolle carrière als event manager stuurden een wereldreis, gevolgd door lichamelijke uitdagingen, mijn energie en mijn levenspad een volledig nieuwe richting uit. Ik leerde dat we ons leven ook anders kunnen invullen dan hoe we dat in onze Westerse maatschappij aangeleerd krijgen.

Na een aantal jaren van fysieke en emotionele uitputting, een intense zoektocht en tal van opleidingen ontdekte ik de link tussen mijn emoties, gedachten en patronen en de toestand van mijn fysieke lichaam.

Ik herstelde het contact met mezelf en kreeg zo duidelijkheid over mijn levenspad: doorgeven wat ik zelf heb mogen ervaren zodat ook jij een leven kan leiden waarin je innerlijke rust en éénvoud mag beleven. Als procesbegeleider gids ik je in dit proces en reik ik je handvaten aan waar nodig.