Academy

Fijn dat je onze Academie ‘House of Healing’ hebt ontdekt.  Dat wil zeggen dat jij zin hebt in een authentiek leven opgebouwd vanuit innerlijke rust en kracht. 

Wij weten helemaal hoe het voelt om te verlangen naar de essentie van het leven en ons te willen ontdoen van alle op ego-gebaseerde creaties.

Terug naar de essentie

Hier maken we plaats voor innerlijke rust, zelfliefde en positieve energie. Samen manifesteren we de authentieke levensstijl waar jij naar verlangt.

Onze academy is de plek waar je samen met gelijkgestemden jouw transformatieproces aan kan gaan!

 Voluit leven

Ben jij klaar om 100 procent verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven en hoe jij je voelt? Dan nodigen wij jou uit om een kijkje te nemen welke training of traject er het beste bij jou past. Terug naar onze essentie, terug naar de bron en van daaruit voluit leven! 

Master Your Consciousness

Een intensief traject van twaalf losse dagen waarbinnen je in alle veiligheid met je eigen groeiproces aan de slag gaat. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak helpt deze opleiding je om vanuit kwetsbaarheid én kracht bewuster, liefdevoller en zelfverzekerder in het leven te staan. De basis hiervoor is het ontwikkelen van oprechte, onvoorwaardelijke zelfliefde.

Bewust Vrouw Zijn

Stapsgewijs begeleid ik je om volledig vrouw te durven zijn. Doorheen drie weekends maken we een reis waarbij je echt in jouw vrouwelijke kracht gaat staan en dat in elk aspect van jouw leven: tegenover jezelf, je geliefden, je werk en de maatschappij.

Bewust Man Zijn

Coming soon!

Jaartraject: Procesbegeleider worden

Naast het verdiepen van het eigen bewustzijnsproces en het doorvoelen van jouw angsten leer je werken met instant coaching, energie- en lichaamswerk, Quantum healing en Reiki. De opleiding wordt gegeven door Eve en Steve van SoF Centrum, samen hebben ze meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en hun groeiproces.

Getuigenissen

Geert Reynaert

Wat mij raakte is dat Eve de deelnemers heel authentiek en vanuit eigen ervaring inzichten aanreikt. Tegelijkertijd spiegelt ze feedback op een kordate, respectvolle manier wat je met je twee voeten op de grond houdt.

Inge Prins

Februari 2018 staat in mijn geheugen gegrift. Als deelnemer ontmoette ik Eve bij het volgen van een driedaagse workshop. Een zoektocht naar mezelf, mijn ware ik…. De woorden die Eve uitsprak over persoonlijke groei en bewustwording waren exact waar ik naar op zoek was. 

Eve reikte me de juiste tools aan waardoor ik verder kon groeien en ontdekken wie ik werkelijk was. De workshop gaf me zoveel inzicht. Tot op de dag van vandaag ben ik haar nog steeds dankbaar voor de doorverwijzing naar de juiste mensen. 

Voor mij is Eve een dame met pit die weet waarover ze praat. Haar kennis over voeding, het leven, meditatie, haar kwetsbaarheid… maakt van haar een wijze vrouw. De eerste stappen naar ontwaken die ik bij Eve zette, hebben er nu tot geleid dat mijn bedrijf ‘Drops Of Awakening’ is gedoopt. Ik ben blij dat Eve mijn pad heeft gekruist. Ik kan haar werk warm aanbevelen.

Patricia Corthals

Dankzij deze opleiding heb ik mijn angsten leren aanvaarden, begroeten en er vooral naar leren luisteren. Door wat ik hier leerde en ervaarde is mijn leven veranderd. Ik maak nu afspraken met mezelf om de dingen te doen die ik wil en waar ik blij van word, zonder dat er iets moet. Een dikke dankjewel!

Over Eve

Eveline Dhondt, founder House of Healing

Na een succesvolle carrière als event manager stuurden een wereldreis, gevolgd door lichamelijke uitdagingen, mijn energie en mijn levenspad een volledig nieuwe richting uit. Ik leerde dat we ons leven ook anders kunnen invullen dan hoe we dat in onze Westerse maatschappij aangeleerd krijgen.

Na een aantal jaren van fysieke en emotionele uitputting, een intense zoektocht en tal van opleidingen ontdekte ik de link tussen mijn emoties, gedachten en patronen en de toestand van mijn fysieke lichaam.

Ik herstelde het contact met mezelf en kreeg zo duidelijkheid over mijn levenspad: doorgeven wat ik zelf heb mogen ervaren zodat ook jij een leven kan leiden waarin je innerlijke rust en éénvoud mag beleven. Als procesbegeleider gids ik je in dit proces en reik ik je handvaten aan waar nodig.