Healing Circle

Waar mensen bewust samenkomen om onder begeleidig te groeien, te delen, elkaar te ondersteunen en oude patronen te transformeren

Tweewekelijks vanaf 8 november 2022

House of Healing, Healing Circle

Wat?

Een healing circle is een veilige en geborgen omgeving waar mensen bewust samen komen om onder begeleidig te groeien, te delen, elkaar te ondersteunen en oude patronen te transformeren. Het is een collectief groeiproces om met meer zelfvertrouwen, zelfliefde, zelfwaarde en zelfrespect in het leven te staan.

Je groeit als persoon waardoor je krachtiger en authentieker gaat leven. Je durft angst makkelijker in de ogen kijken, je leert energetische blokkades transformeren en je vergroot jouw zelfliefde.

Een uniek aspect aan de healing circle is de creatie van een veilige omgeving met gelijkgestemde zielen. Ieder beleeft zijn eigen proces, maar samen kies je bewust voor persoonlijke groei en bewustwording. Door tweewekelijks samen te komen gedurende drie maanden onstaat een sterk gevoel van onderlinge verbondenheid en gedragenheid om samen te groeien en te transformeren. Cirkel na cirkel kom je steeds meer in je eigen waarheid te staan.

Hoe?

Tijdens de healing circles begeleiden we je zowel individueel als in groep zodat je kan landen in jezelf en in de cirkel. Er is ook steeds ruimte om ervaringen en inzichten met elkaar te delen.

Doorheen de healing circles krijg je praktische tools aangereikt om jouw inzichten, kennis en bewustwording blijvend toe te passen in je dagelijkse leven.

Technieken die aan bod kunnen komen:

 • proces begeleiding
 • quantum healing
 • rebirthing
 • trauma release exercises
 • ademwerk
 • lichaamswerk
 • contactwerk
 • meditatie, …

Voor wie?

Een healing circle is er voor mensen die…

 

 • willen groeien in bewustzijn en zelfliefde
 • meer geluk willen ervaren vanuit hart en ziel
 • meer innerlijke kracht en vrijheid willen ervaren
 • meer energie en stroming willen ervaren in hun lichaam
 • keuzes willen maken vanuit vertrouwen en zelfwaarde
 • willen leven vanuit hun waarheid
 • willen leren om gezonde grenzen te stellen vanuit zelfrespect
 • willen voelen waar hun passie ligt
 • in een proces van groei en verandering zitten
 • bewuste relaties willen aangaan
House of Healing, Healing Circle

Praktische info

Waar & wanneer

Om je op een veilige en geborgen manier diepgaand te ondersteunen en te begeleiden, vinden healing circles om de twee weken plaats gedurende een periode van drie maanden.

Frequentie: tweewekelijks vanaf de startdata
Samenkomst op: dag afhankelijk van de gekozen cirkel
Duur van een healing cirkel: 3u
Plaats: Kliniekstraat 104 B2.02 te 9050 Gentbrugge
STARTDAG: 8 november 2022 
Samenkomst: tweewekelijks op dinsdag
Uren: van 18u30 tot 21u 30

Investering

€ 450 (incl. btw)

Deelnemers: een gesloten groep van minimum 6 en maximaal 14 deelnemers
Dit wil zeggen dat je 3 maanden door je proces gaat met dezelfde mensen.

  Getuigenis

  Katrien Seminck

  Eve is een ervaren coach met een praktische en professionele aanpak. Ze weet waarover ze spreekt! Ze straalt rust uit en luistert empatisch en aandachtig. Wanneer ik mezelf en mijn persoonlijke situatie in vraag stel bij een case tijdens de healing circle, stelt ze steeds doelgerichte, to the point vragen om vervolgens naar de onderliggende oorzaak of boodschap van mijn gevoel op dat moment te zoeken.

  Bovendien houdt ze mij een spiegel voor om mezelf te doen reflecteren, zodat ik echt leer voelen en ontdekken waar ik mee worstel op vlak van emoties. Ze reikt me dan tools aan die me helpen bezinnen. Ik kan er daarna mee aan de slag om actie te ondernemen en mijn doel te bereiken.

  Eve zet vele vrouwen en mannen in beweging. Ze helpt hen in hun kracht te gaan staan door oprecht en rustig de waarheid te vertellen, waardoor ze kunnen groeien! Ze is een inspirerende, sterke procesbegeleidster en een mooi voorbeeld voor veel vrouwen. Ze heeft een groot hart voor mensen want ze zet zich ook in als vrijwilligster voor goede doelen.

  Het fysieke stuk vindt ze ook super belangrijk in een healingsproces. Volledig ontspannen tot rust komen en in mijn lichaam komen lukt mij heel goed bij haar. Haar kennis is uitgebreid op vlak van lichaamswerk, TRE-oefeningen, rebirthing, ademhalingssessies, … De geleide meditaties doet ze heel duidelijk op een rustige zachte manier. Eve is een top coach en ik ben zo blij en vereerd dat zij op mijn pad is gekomen!

  Door wie?

  Een healing circle wordt begeleid door Eveline Dhondt & Steve Verbist van SoF Center.

   

  Eveline Dhondt, founder House of Healing

  Eve organiseert al jaren transformerende retreates rond persoonlijke en spirituele groei. Ze raakt haar deelnemers met haar professionele & intuïtieve begeleiding. Haar missie is mensen dichter bij hun kern brengen en dat doet ze op haar eigen unieke manier. Via kennis, lichaams -& energiewerk begeleidt ze haar deelnemers waar nodig.

  Op een levendige en leuke manier leert ze we je om meer aanwezig te zijn en je te verbinden met je innerlijke stilte en kracht.

  Dit doet ze door het doelbewust inzetten en richten van adem en aandacht.

  Thema’s:

  • Connectie met jezelf en anderen
  • Je werk & je missie
  • Relaties in al hun facetten
  • Veiligheid & geld
  • Lichaam & healthy living
  • Angsten & overtuigingen

  Steve Verbist

  Als lichtwerker, tweelingsziel en proces begeleider is het mijn missie om mensen te begeleiden in persoonlijke en spirituele groei naar onvoorwaardelijke zelfliefde en authenticiteit. Het leven heeft me de nodige lessen met bijhorende ervaringen geschonken. Met vallen en opstaan heb ik geleerd om in mijn kracht, mijn waarheid en authenticiteit te gaan staan.

  Mijn specialiteiten en 18 jaar ervaring liggen in proces begeleiding binnen de emotionele en spirituele intelligentie. De opgedane inzichten en ervaringen koppel ik terug naar de fysieke en mentale intelligentie.

  Spiritualiteit is geen zweverig gedoe, het is een ver gevorderde vorm van wetenschap die toegangkelijk is via bewustzijn en toepasbaar is in je persoonlijk en professioneel leven.

  Wens je meer informatie?
  Vraag een Zoomcall aan via e-mail of Whatsapp.

  Eveline Dhondt