Healing doesn’t mean the challenges never existed. It means the challenges no longer control our lives.

Healing Sessie

Super dat je op zoek gaat naar een manier om jouw innerlijke éénvoud en rust te herontdekken.

Onze maatschappij is soms een intense, uitdagende plek om in te leven. Op sommige momenten vraagt ze misschien wel zoveel van je dat je overprikkeld of opgebrand raakt.

Of dat nu in je gezinsleven, op je werk, in je financiën of bij de zoektocht naar een connectie is, vroeg of laat kan het gebeuren dat je het contact met jezelf kwijt raakt en je jouw richting even niet meer voelt.

Bewust kiezen om te vertragen en stil te staan in het nu, brengt nieuwe energie en inzichten en zo echte rust in lichaam en geest.

Samen in de ogen durven kijken wat aandacht vraagt in jouw leven, stappen zetten daar waar je dacht dat je geen uitweg was, transformeren en loslaten!

Healing Sessie

Super dat je op zoek gaat naar een manier om jouw innerlijke éénvoud en rust te herontdekken.

Onze maatschappij is soms een intense, uitdagende plek om in te leven. Op sommige momenten vraagt ze misschien wel zoveel van je dat je overprikkeld of opgebrand raakt.

Of dat nu in je gezinsleven, op je werk, in je financiën of bij de zoektocht naar een connectie is, vroeg of laat kan het gebeuren dat je het contact met jezelf kwijt raakt en je jouw richting even niet meer voelt.

Bewust kiezen om te vertragen en stil te staan in het nu, brengt nieuwe energie en inzichten en zo echte rust in lichaam en geest.

Samen in de ogen durven kijken wat aandacht vraagt in jouw leven, stappen zetten daar waar je dacht dat je geen uitweg was, transformeren en loslaten!

Wat?

Verlang je ernaar om opnieuw contact te maken met jouw lichaam en intuïtie?
Voel je de behoefte om de wereld vanuit een nieuw perspectief te leren zien?
Ben je klaar om oude patronen en overtuigingen te healen?
Wil je innerlijke rust ervaren of net meer energie, levensvreugde en een gezonder lichaam?

Tijdens een persoonlijke healing sessie reik ik jou de handvaten aan om jezelf en jouw pad terug te vinden. We kijken samen naar welke vragen er echt spelen en we zoeken er de antwoorden op die voor jou kloppen. Ook herstellen we het contact met jouw lichaam en intuïtie, zodat je goed leert aanvoelen wat jij nodig hebt en wat jou gelukkig maakt.

Hoe?

Op een zachte manier gaan we eerst accepteren wat er nu is. Door ons echt te durven overgeven, leren we opnieuw met onszelf verbinden. Vanuit zelfvertrouwen en zelfliefde kunnen we daarna opnieuw groeien.

Bij deze individuele sessies begeleid ik jou in jouw persoonlijke ontdekkingsproces. Ik bied je de ondersteuning waar jij dit moment nood aan hebt om terug te vertragen en te voelen wat jou innerlijke rust en levenskracht geeft.

Samen bespreken we de mogelijkheden en bepalen we jouw richting. We stellen een traject op waarin uiteenlopende technieken en healingsvormen aan bod komen op basis van jouw noden.

Technieken die aan bod kunnen komen zijn:

  • healend lichaamswerk (trauma release exercise (TRE), dans, …)
  • reiki
  • procesbegeleiding
  • systeemopstellingen
  • ademwerk
  • healing touch (massage)
  • tantra & contactwerk
  • meditatie
  • natuurwerk, wandelsessie

Voor wie?

Voel je de behoefte om naar binnen te kijken zodat je kan evalueren hoe het echt met je gaat? Heb je zin in meer innerlijke rust en positievere energie? Op persoonlijke groei staat geen tijd of leeftijd. Wanneer jij er klaar voor bent, vind je vanzelf de weg naar een veilige plek waar je mag groeien en exploreren.

Ik begeleid jou graag in dit proces.

Investering


100,00 euro per sessie van 1,5 uur (incl. btw)


Na een verkennend gesprek stellen we samen een traject op. Zo ontstaat een veilige omgeving waarbij je jezelf de nodige tijd en ruimte geeft om met jouw proces aan de slag te gaan.

Getuigenissen

Ingrid Van Pachtebeke

Met een open hart brengt Eve mensen in contact. De beleving in haar workshops is dan ook niet naast elkaar maar met elkaar. Het is een totaalpakket van geven en nemen. Alles gebeurt in zachtheid, zo is Eve. 

Ik heb een groot vertrouwen in haar opgebouwd door de manier waarop ze als coach mensen benadert. Liefdevol en met heel veel warmte en respect gaat Eve jou ondersteunen waar je nood aan hebt. Belangrijk is dat je zelf ook moet openstaan om gedragen of ondersteund te worden.

Als ze je een spiegel voorhoudt, doet ze dat echt liefdevol vanuit haar hart. Het is bijna onmogelijk om gekwetst te worden. Daarna moet je je eigen proces natuurlijk ook omzetten in concrete acties, want anders werkt het niet.

Ik ben er in elk geval heel dankbaar voor dat mijn persoonlijke groei een nieuwe diepgang heeft gekregen door de workshops die ik bij Eve heb gevolgd. Namaste.

Patrice Demeyer

Wat ik apprecieer aan Eve is dat ze niet dat soort ‘goeroe’-coach is die alles voor elkaar heeft en grote woorden gebruikt. Ze werkt heel integer met kracht en energie, maar ook vanuit haar eigen kwetsbaarheid. Net dat maakt dat het proces dat ze in gang zet heel natuurlijk aanvoelt. Ik hoef geen doelen te stellen noch resultaten te halen, ik mag er gewoon zijn.

Ze toont me de weg om te aanvaarden wat er is: mijn gedachten, mijn lichaam, mijn emoties, mijn leven hier en nu….  Eens ik die weg ken, is het dan wel aan mij om hem ook te bewandelen. De tools die ze aanreikt ondersteunen me hierbij, omdat ze heel praktisch zijn en in feite makkelijk toepasbaar in mijn dagelijks leven. 

Elke sessie met Eve is een beetje meer thuiskomen bij mezelf.  Haar manier van werken is vaak Oosters geïnspireerd, maar ze houdt rekening met wat voor mij goed aanvoelt.

Ellen De Waele

Eve heeft me reeds in groepsverband begeleid in thema’s als man-vrouw energie, innerlijk kind, verbinden in vrijheid,… Kortom in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Ze voelde me steeds heel goed aan en raakte enkel aan wat op dat moment aangeraakt mocht worden. Doelgericht en toch veilig. Dankzij haar toegankelijke manier van lichaamswerk heb ik mijn lichaam in alle zachtheid echt ten volle leren voelen. Ze heeft me mijn Zelf in al haar kwetsbaarheid laten ontdekken en bovenal ook de kracht van kwetsbaarheid.

Eve staat je ook steeds bij met concrete tips en tools. Indien nodig verwijst ze ook graag door naar andere collega’s in haar grote netwerk.

Hilde Boel

Vertrouwen, respect, maatwerk, veilige omgeving, stap voor stap en toegankelijkheid zijn de woorden die in me opkomen als denk aan Eveline (Eve).

We maakten kennis toen ik hulp zocht voor mijn burn-out. Na enkele minuten in haar zetel voelde ik dat zij de juiste persoon was om mij verder te begeleiden doorheen deze lastige periode. Ze voelde me perfect aan en wist me terug te brengen naar mezelf, op mijn tempo en volgens mijn vermogens. Dit was enkel mogelijk door het vertrouwen en het respect dat ze me gaf.

De ondersteuning die ik van Eveline krijg is steeds op maat. We zijn in eerste instantie gestart met persoonlijke begeleiding. Tijdens de reis naar Lapland maakte ik vervolgens kennis met groepssessies en lichaamswerk. Momenteel volg ik een procesbegeleidingstraject dat zij mee coacht. Steeds zorgt ze voor een veilige omgeving waarbij de begeleiding mee evolueert met mijn persoonlijke groei.

Ik ben Eveline zeer dankbaar omdat ze me gebracht heeft waar ik nu sta. Ze is zeer toegankelijk en heeft me nog nooit in de steek gelaten, integendeel. Zelfs tijdens de moeilijke periode van de lockdown bleef ze bereikbaar en bood ze haar hulp aan.

Over Eve

Eveline Dhondt, founder House of Healing

Na een succesvolle carrière als event manager stuurden een wereldreis, gevolgd door lichamelijke uitdagingen, mijn energie en mijn levenspad een volledig nieuwe richting uit. Ik leerde dat we ons leven ook anders kunnen invullen dan hoe we dat in onze Westerse maatschappij aangeleerd krijgen.

Na een aantal jaren van fysieke en emotionele uitputting, een intense zoektocht en tal van opleidingen ontdekte ik de link tussen mijn emoties, gedachten en patronen en de toestand van mijn fysieke lichaam.

Ik herstelde het contact met mezelf en kreeg zo duidelijkheid over mijn levenspad: doorgeven wat ik zelf heb mogen ervaren zodat ook jij een leven kan leiden waarin je innerlijke rust en éénvoud mag beleven. Als procesbegeleider gids ik je in dit proces en reik ik je handvaten aan waar nodig.

Healers

Healers are wounded people who learn to heal themselves and by learning to recover their health they acquire the ability to heal others.

It’s a spontaneous and natural process. The vocation to be a healer has to do with the vocation of discontent, not to settle for what others are settling for. A healer is someone who feels their wounds. Most people adapt, but the healer doesn’t adapt, transform them. He has contact with his experience and that discontent leads him to the unmissable choice of repairing his soul. This process allows healers to develop a great potential for emotional and spiritual regeneration by triggering a profound transformation. A healer, once known the way, is able to assist others. Remember… A healer is not someone you go to to heal you. A healer is someone who awakens in you your own conscience, to heal yourself

Wens je meer informatie?
Vraag een Zoomcall aan via e-mail of Whatsapp.

Eveline Dhondt