Persoonlijk traject: Procesbegeleider worden

Voel jij de calling om procesbegeleider te worden?

(Data worden onderling afgesproken)

Procesbegeleider word je niet zomaar. Het is je hart dat je influistert om je missie op te nemen. Het vraagt toewijding, commitment en transformatie.

Ieder jaar bieden wij aan enkele mensen de mogelijkheid om zichtzelf te ontwikkelen tot procesbegeleider. Dit via een individueel en groepstraject op maat van jouw proces.

Naast het verdiepen van het eigen bewustzijnsproces en het doorvoelen van jouw angsten leer je werken met instant coaching, energie- en lichaamswerk, Quantum healing en Reiki. De opleiding wordt gegeven door Eve en Steve van SoF Centrum, samen hebben ze meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en hun groeiproces.

Een intakegesprek is een must om te ontdekken of er een wederzijdse connectie en commitment is.

Wat?

 • het verdiepen van het bewustzijn
 • het doorvoelen en transformeren van angsten
 • het doorvoeren van transformatie in je dagelijks leven
 • het ontwikkelen van vaardigheden in instant coaching, healing, energie- en lichaamswerk
 • het volledig opnemen van de eigen verantwoordelijkheid en jouw waarheid
 • het begeleiden van mensen in het hier en nu vanuit de fysieke, mentale, emotionele en spirituele intelligentie

Hoe?

Een wederzijds commitment om door een intens groeiproces te gaan.

Angsten en overtuigingen worden bewust aangeraakt en zo getransformeerd naar kracht en zelfliefde.

Afhankelijk van jouw noden en proces stellen we een traject op maat samen.

Dit bestaat uit een individueel proces en een groepsproces.

 Onderdelen

 • Healingsessies (reiki, TRE, lichaamswerk,…)
 • Procesbegeleiding: individueel en in groep (master your conciousness, healing cirkel, workshops, retraite, …)
 • aanleren van technieken
 • opdoen van ervaring in het veld

Tussen alle groepssessies door kan je met jouw uitdagingen en vragen terecht bij jouw twee begeleiders Eveline en Steve.

Jouw ervaring kan je verdiepen door deel te nemen aan georganiseerde oefensessies en als observator bij workshops en onze healing circles.

Het aantal uren van de procesbegeleiding en het aantal healing sessies wordt onderling bepaald na de intake op basis van de verworven ervaring, de intentie en de reeds gevolgde opleidingen in bewustzijnsontwikkeling.

Algemeen kan je stellen dat een jaartraject in zijn totaliteit gemiddeld tussen de 130u en 200u bedraagt. Verder komen we min of meer om de 14 dagen enkele uren samen en dat gedurende 1 jaar.

Voor wie?

Voor mensen die al enige ervaring in bewustzijnsontwikkeling hebben en die zich echt geroepen voelen om andere mensen te begeleiden in hun pad.

Voor mensen die een praktijk hebben en die procesbegeleiding, healing en energiewerk willen integreren in hun werk.

Voor zij die procesbegeleiding willen leren in het hier en nu.

Voor wie zich wil verbinden met zijn ziel en waarheid en wie zich wil verdiepen in healing -en energiewerk.

Praktische info

Waar & wanneer

De proces begeleiding gaat door te Gent & De Pinte.
Data en uren zijn onderling af te spreken.

Investering

Prijs te bespreken bij intakegesprek.

Het jaartraject tot proces begeleider vraagt om een wederzijds commitment en een investering van tijd en financiële middelen in jezelf.

De totaalprijs van de persoonlijke begeleiding, healing en ondersteuning is afhankelijk van de samenstelling van jouw persoonlijk traject.

Inbegrepen:

 • individuele begeleiding
 • healing
 • Reiki opleiding
 • healing cirkel – 3 maand
 • Master your Consciousness – 6 maand
 • Optie: retraite of training Bewust vrouw zijn

Certificaat

Na het doorlopen van dit traject ontvang je het certificaat van “Procesbegeleider”. 

Dit certificaat geeft weer dat jij intensief door je eigen groeiproces gegaan bent met een goede basis aan praktijkervaring. Het certificaat vermeld dat jij de competenties van instant coaching, healing, energie & lichaamswerk verworven hebt om andere mensen te begeleiden in hun proces.

Getuigenis

Stefanie Colpaert

Na een zware burnout zocht ik mijn weg in ‘persoonlijke ontwikkeling’. Een retraite, individuele sessies, de Master your Consciousness …. Alles op zijn beurt heel verrijkende en verdiepende stappen in mijn proces rond bewustwording. En plots voel je het…  de ‘call’ om nog net dat extra laagje dieper in je processen te duiken.

Instappen in het jaartraject betekende voor mij volledige verantwoordelijkheid opnemen voor mijn proces, durven duiken in het onbekende en het consequent onder de loep nemen van mijn aloude patronen en overtuigingen. Dat het de grondvesten van mijn huidige leven in vraag zou stellen, daar had ik geen idee van… maar dat dat net hetgene was die me in mijn kracht zou zetten, dat is nu wel een zekerheid.

Dat het jaartraject gegeven wordt door een duo is een absolute meerwaarde. Steve en Eve zijn beiden verschillend, maar zeer compatibel. En belangrijk, ze vormen een zeer solide basis om veilig je proces in te kunnen duiken. Het jaartraject was intens, met afwisselend periodes die zeer uitdagend waren, maar eveneens periodes van rust. De constante was wel dat je steeds kon rekenen op 2 coaches die vanuit liefde ondersteuning gaven, vanuit een breed engagement.

Steve laat via gesprekken je beseffen welke patronen er geactiveerd worden, waar je kiest voor angst en niet voor liefde. Via Quantum Healing laat hij je je waarheid voelen in je eigen lichaam.

Eveline laat je via allerhande lichaamswerk voelen hoe je lichaam met jou communiceert. Ze leert je luisteren, vanuit stilte en rust, naar wat je lichaam je te zeggen heeft, ze laat je je lichaam opnieuw ontdekken als innerlijk kompas. Eve voelt energie haarscherp aan en kan heel accuraat de insteek geven die je nodig hebt om net dat laagje dieper naar je kern te gaan.

Als ik kort wil samenvatten wat het jaartraject me leerde, dan zou ik zeggen dat het me leerde om bewustwording te integreren in mijn systeem. Dat er een soort automatisme gecreëerd is, waarbij ik mezelf bewust leerde observeren en mijn overtuigingen en patronen bij voorrang in vraag durf stellen, om van daaruit in te voelen, wat dient me en wat niet meer… Ik leerde om te verstillen en te vertragen, en echt te luisteren naar wat mijn lichaam me vertelt. Ik kon belangrijke pijnstukken helen en transformeren en ervaarde de bevrijding van door de angst te gaan, het leven voorbij de illusie van angst. Ik leerde vertrouwen en in overgave gaan. En ook: niets is een algemene waarheid, je zoekt jouw waarheid, en als je die voelt, werkelijk voelt, en er naar handelt, dan groeit je innerlijke kracht! Dit maakt het leven echt veel simpeler, want je doorziet de illusie achter de angst…

Nathalie Schaubroeck

Ik ben dankbaar voor het jaartraject dat ik bij Eve heb mogen volgen.  Vanaf de eerste ontmoeting in Ibiza heeft ze me naar de kern kunnen brengen, de kern die licht nodig had om  te transformeren naar meer zelfwaarde en zelfliefde , rust en erkenning te vinden bij mezelf ipv extern.

Het was een intens traject waarbij de ondersteuning van Eve me telkens  verlichtte , ik stond er niet alleen voor .  Van ademwerk tot schaduwwerk en zoveel meer voelde ik me steeds meer tot mijn echte zelf  komen, mijn ware kern los van trauma en pijn.  Vluchtgedrag is hierdoor niet meer nodig , ik heb geleerd te observeren ipv me te identificeren met voorbijkomende gevoelens en emoties .

Dankbaar dat onze paden kruisten 🙏🏼❤️

Door wie?

Eveline Dhondt, founder House of Healing

Eve organiseert al jaren transformerende retreates rond persoonlijke en spirituele groei. Ze raakt haar deelnemers met haar professionele & intuïtieve begeleiding. Haar missie is mensen dichter bij hun kern brengen en dat doet ze op haar eigen unieke manier. Via kennis, lichaams -& energiewerk begeleidt ze haar deelnemers waar nodig.

Op een levendige en leuke manier leert ze we je om meer aanwezig te zijn en je te verbinden met je innerlijke stilte en kracht.

Dit doet ze door het doelbewust inzetten en richten van adem en aandacht.

Thema’s:

 • Connectie met jezelf en anderen
 • Je werk & je missie
 • Relaties in al hun facetten
 • Veiligheid & geld
 • Lichaam & healthy living
 • Angsten & overtuigingen

Steve Verbist

Als lichtwerker, tweelingsziel en proces begeleider is het mijn missie om mensen te begeleiden in persoonlijke en spirituele groei naar onvoorwaardelijke zelfliefde en authenticiteit. Het leven heeft me de nodige lessen met bijhorende ervaringen geschonken. Met vallen en opstaan heb ik geleerd om in mijn kracht, mijn waarheid en authenticiteit te gaan staan.

Mijn specialiteiten en 18 jaar ervaring liggen in proces begeleiding binnen de emotionele en spirituele intelligentie. De opgedane inzichten en ervaringen koppel ik terug naar de fysieke en mentale intelligentie.

Spiritualiteit is geen zweverig gedoe, het is een ver gevorderde vorm van wetenschap die toegangkelijk is via bewustzijn en toepasbaar is in je persoonlijk en professioneel leven.

Wens je meer informatie?
Vraag een Zoomcall aan via e-mail of Whatsapp.

Eveline Dhondt