Eenvoudig en bewust koken

Een gezonde & gezellige kookavond voor een geest vol energie!

Zondag 17 september 2023

Wat?

Op deze kookavond leer je hoe je gezond kan koken. Vaak beginnen we vol goede moed en ambitieuze voornemens aan het aanpassen van onze eetgewoontes. Tot je allerlei nieuwe ingrediënten moet gaan zoeken of verloren loopt tijdens je eerste bezoek aan de bio-winkel. Gelukkig hoeft het niet zo moeilijk te zijn!

Tijdens deze kookavond gaan we samen aan de slag om eenvoudige en gezonde gerechten op tafel te zetten.  Het is namelijk makkelijker dan je denkt om je drukke leven te combineren met een gezonde levensstijl.

Naast genieten van lekker en gezond eten helpt deze workshop om de stap naar nieuwe kookgewoontes kleiner en toegankelijker te maken. Je krijgt daarbij ook inzichten en praktische tips om een gezonde levensstijl uit te bouwen en vol te houden.

Hoe?

  • Aankomst: 14u00 – 14u30
  • Start: 14u30
  • Introductie ‘gezonde levensstijl’
  • Aan de slag
  • Samen eten en nagenieten
  • Afronding: 20u00

 

Kookworkshop House of Healing

Praktische info

Waar en wanneer

ZULTE
17 september 2023

Investering

€ 95 (excl. btw)

Wat is inbegrepen:

  • Gezonde voeding (ontbijt, snacks of maaltijden)
  • Begeleiding/workshop
  • Optie om mij te vergezellen bij het aankopen van de ingrediënten in de Bioplanet te Gent

Maximum 10 deelnemers

Voor wie?

Deze kookavond is ideaal als je meer zorg wil gaan dragen voor jezelf of jouw familie. Ook als je een gezondere levensstijl wil uitbouwen en bewust wil leren omgaan met gezonde voeding, is deze workshop een goed startpunt.

Door wie?

Eveline Dhondt, founder House of Healing

Eve organiseert al jaren transformerende retreates rond persoonlijke en spirituele groei. Ze raakt haar deelnemers met haar professionele & intuïtieve begeleiding. Haar missie is mensen dichter bij hun kern brengen en dat doet ze op haar eigen unieke manier. Via kennis, lichaams -& energiewerk begeleidt ze haar deelnemers waar nodig.

Op een levendige en leuke manier leert ze we je om meer aanwezig te zijn en je te verbinden met je innerlijke stilte en kracht.

Dit doet ze door het doelbewust inzetten en richten van adem en aandacht.

Wens je meer informatie?
Vraag een Zoomcall aan via e-mail of Whatsapp.

Eveline Dhondt