Reset jouw mind, soul & body

Beleef echte rust en ontspanning tijdens deze relaxerende 21-daagse diepteretraite

15 April – 05 Mei 2024

Wat?

Vaak belanden we in uitdagende situaties op vlak van relaties, werk of gezondheid. We kunnen ons ook onrustig beginnen voelen als spanning te lang in ons lichaam aanwezig is. 

We krijgen het gevoel dat we ons steeds sterk moeten houden waardoor we de helderheid en de kracht verliezen om de nodige stappen te zetten. 

Gelukkig kunnen we dit patroon zelf doorbreken en zijn we hiervoor niet afhankelijk van onze omgeving. We kunnen de verantwoordelijkheid nemen om onze aandacht naar binnen te richten en daar het nodige te transformeren en los te laten.

Leren loslaten is noodzakelijk voor onze gezondheid en essentieel om je lichaam en geest te healen. Een ontspannen lichaam beschikt namelijk over extra energie om te kunnen genezen en te recupereren van de overvloed aan prikkels in ons dagelijks leven. 

Gun je lichaam alle ontspanning die het verdient op deze 21-daagse diepte retraite. Enkel door tot rust te komen en naar binnen te kijken, voelen we opnieuw wat we hier op aarde willen beleven en ervaren.

Deze 3 weken resetten we ons volledige zenuwstelsel door 3 weken echt te vertragen, te ademen en diep te ontspannen in een veilige omgeving. Dit zorgt ervoor dat ons lichaam mag genezen en dat we terug onze intuïtie durven volgen omdat we de energie hebben om onze waarheid te spreken en te leven. 

Ons team zorgt voor een goede begeleiding & gezonde maaltijden die je zullen voorzien van heel wat energie gedurende deze intense healing. Je zal dus kunnen genieten van een perfecte combinatie tussen een gezonde bewuste levensstijl, de prachtige natuur en de energie die deze omgeving te bieden heeft!

Zelfs het kleinste moment van Stilte is een manier om in het heden te komen en tevens een manier van verder gaan.

 

Hoe?

Tijdens deze retraite wisselen we momenten van diepe intense ontspanning af met procesbegeleiding, lichaamswerk, meditatie, adem -en contactwerk. Dit alles om onze ziel en ons lichaam tot echte helende rust te brengen.

Voorbeeld dagschema:

7u30: Wake up (gong)
8u00: Meditatie en lichaamswerk
9u30: Ontbijt
11u00: Sessie
13u00: Lunch
14u00: Rust en vrije tijd en 1 op 1 sessies
17u00: Sessie
19u00: Diner
20u00: Ontspanningssessie
22u00: Stil en slapen

Tijdens alle sessie verleggen we de aandacht van denken naar voelen en van gespannenheid naar openheid. Je krijgt tools aangereikt zodat jij ook na deze 21 dagen vanuit rust kan blijven bloeien in jouw gezin, relatie, werk en dagelijks leven. 
Een volledige reset van jouw zenuwstelsel waardoor je echt vanuit rust en veiligheid je verdere leven kan ervaren.

Een overzicht van de technieken die aan bod zullen komen:

 • Procesbegeleiding
 • Verdieping & Zen meditatie
 • yoga (yin-kundalini) 
 • Koude & warmte Therapie
 • Licht & frequentie therapie 
 • Lichaamswerk en -beweging
 • Ademhalingsoefeningen
 • Rebirthing
 • Chi Kung
 • Contactwerk 
 • Sound Healing (met Charmaine Melissa)
 • Lomi-lomi massages
 • Suppletie (op basis van bloedresultaten) 
 • Dagelijkse opvolging door het team

De activiteiten:

 • Mind to body & proces begeleiding (Eveline Dhond
 • Verdieping & Zen meditatie
 • Yoga en chanten 
 • Koude & warmte Therapie 
 • Lichaamswerk en beweging 
 • Lezingen & workshops (gastsprekers)
 • Soundhealings

Praktische info

Waar

Ellezelle, België

Wanneer

15 April -05 Mei 2024

Investering
 • 4500,00 euro incl. btw ( kamer met 6 personen)
 • 5000,00 euro incl. btw ( kamer met 2 personen)
 • Prijs individuele kamer te bespreken

Let op: reservaties zijn op een ‘first come, first serve’-basis.

Inbegrepen in deze prijs:

 • Accommodatie + handdoeken
 • Volpension (Healthy food & drinks
 • Alle trainings – sessies & activiteiten
 • Yoga & Wim Hof Training

Exclusief: transport, verzekeringen

Aantal: Er is plaats voor 14 deelnemers.

Getuigenissen

Hilde Boel

Dat was een onvergetelijke week met tijd en ruimte om mezelf te voelen en te ontdekken. Dit was soms pittig en ja, ook wel lastig… Maar, je staat er nooit alleen voor. Er was de fantastische groep die steun bood waar nodig, Caro stond altijd klaar met lekker, gezond eten en Eveline zorgde er met haar professionele begeleiding voor dat ik nog een stap dichter bij mijn kern ben gekomen.

Het was een weekje detoxen, weg van de dagelijkse beslommeringen op een prachtige locatie met een gevarieerd programma (yoga, meditatie, ijsbad en zo veel meer). Nieuwe wegen zijn opengegaan en gekende paden werden verder verkend.

Kortom, een aanrader voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen.

K.C.

Ik kan voor mezelf zeggen dat er een leven is voor mijn ontmoeting met Eve en een leven erna. Ik leerde haar beter kennen tijdens een herbronweekend in de Ardennen waar ze een heel leuk huis had gehuurd. Met een vijftiental mensen beleefden we er twee intense dagen. Al heel snel besefte ik dat dit weekend mijn leven voorgoed zou veranderen.

Eve leerde me om mijn angsten niet te cultiveren maar net achter me te laten. Zo kon ik ruimte creëren om NU te leven. Ze deed me inzien dat ik niet alles in het leven kan controleren. Ik besefte door onze gesprekken dat ik niet altijd moest streven naar perfectie maar sneller tevreden mocht zijn met mezelf. Door dat inzicht heb ik zoveel energie vrij kunnen maken voor andere dingen en bovenal voor RUST. Eve leerde me om naar mezelf te luisteren en mezelf tijd te gunnen. Toen pas besefte ik dat ik al mijn hele leven aan het hollen was en mezelf vaak voor anderen wegcijferde.

Na deze eerste stap besliste ik om met haar mee naar Ibiza te reizen voor een 7-daagse retraite. We logeerden in een prachtig resort met alle comfort. Er zou uitsluitend vegan gekookt worden en af en toe zouden we maaltijden in stilte eten.  De eerste dag dacht ik bij mezelf: “Waarom zit ik niet gewoon in een leuk hotel aan het strand met mijn hoofdtelefoon op?”.  Maar het werd een onvergetelijke week. Soms was het heel heavy omdat je jezelf constant tegenkomt, maar tegelijkertijd was het enorm verhelderend omdat ik leerde relativeren. 

Eve slaagde erin om samen met Jan (coach van 2inspire) een groep van 17 mensen samen te brengen in een ongedwongen sfeer. Het bijzondere was dat je via opstellingen tot het besef komt dat iedereen problemen heeft en dat voor iedereen apart net zijn of haar eigen probleem onoverkomelijk lijkt. Dat iedereen in zijn proces gedragen wordt door de hele groep helpt je ongelofelijk vooruit.

Een nieuwe wereld ging voor me open. Eén van sereniteit en van harmonie met mezelf en de wereld. Een wereld waarin zelfzorg en zelfrespect een plaats kregen. Ik leerde er ten slotte niet alleen food-detoxen maar ook digitaal-detoxen. De gewonnen schermtijd vul ik nu met Yin-Yoga, Chi-Kung en meditatie. Dat pakt niemand mij meer af!

Eve kwam op het juiste moment in mijn leven. Na Ibiza werd mijn moeder zwaar ziek en overleed ze. Dankzij de coaching kon ik dit verlies beter plaatsen en kon ik op een goede manier rouwen. 

Eve is erin geslaagd om me nieuwe inzichten te geven.  Ik koester ze en ga er nog elke dag mee aan het werk!

An-Karlien Noterman

“MAGISCH” is veruit het enige woord dat de belevenis kan beschrijven die ik heb ervaren tijdens de jongste reis naar Ibiza. Een reis die in me het vuur van verbondenheid, liefde, dankbaarheid, warmte, vreugde en samenhorigheid heeft aangewakkerd.

Dankbaar voor de prachtige Eveline die dit avontuur voor mij heeft mogelijk gemaakt .

Dankbaar voor de prachtige mannen en mooie vrouwen die samen met mij de reis naar binnen hebben gemaakt .

Dankbaar voor de unieke locatie op dit betoverende eiland .

Dankbaar voor de helende werking van onze warme en hartelijke groep .

Dankbaar voor de heerlijke schilderijtjes van gezonde maaltijden die met liefde werden gecreëerd .

Bedankt Eveline voor je authenticiteit en kracht. Je bent mijn inspiratie

Bedankt aan de prachtige zielen die me hebben omringd met warmte en genegenheid op deze onvergetelijke reis

Ik ben weer helemaal van liefde doordrongen.

Schrijf je hier in!

Reset jouw mind, soul & body

We verblijven de volledige week in een rustig gelegen privé domein. Een unieke locatie bij uitstek voor een relaxerende reis in de natuur.  

Daarnaast ligt het naast mooie wandelingen. De ideale uitvalsbasis voor onze activiteiten.

Supermooie villa

 • Rustig gelegen met uitzicht op de velden
 • Mooie en propere kamers
 • Zonterras en gezellige zitruimte
 • Sauna

 

Thema’s

 • Connectie met jezelf en anderen
 • Werk/Missie of blauwdruk
 • Relaties in al hun facetten
 • Veiligheid & geld
 • Lichaam & Mind
 • Angsten & overtuigingen
 • Gezonde levensstijl
 • Zielsconnecties

H-eerlijke gezonde voeding van House of Healing (alle maaltijden worden zorgvuldig en evenwichtig samengesteld en vers bereid, er wordt telkens rekening gehouden met intoleranties en allergieën.

  Door wie?

  Eveline Dhondt, founder House of Healing

  Eve organiseert al jaren transformerende retreates rond persoonlijke en spirituele groei. Ze raakt haar deelnemers met haar professionele & intuïtieve begeleiding. Haar missie is mensen dichter bij hun kern brengen en dat doet ze op haar eigen unieke manier. Via kennis, lichaams -& energiewerk begeleidt ze haar deelnemers waar nodig.

  Op een levendige en leuke manier leert ze we je om meer aanwezig te zijn en je te verbinden met je innerlijke stilte en kracht.

  Dit doet ze door het doelbewust inzetten en richten van adem en aandacht.

  In de stilte van het denken, hoor je de antwoorden

  Gastbegeleiders

  Eve werkt altijd samen met een tweede coach/begeleider om de begeleiding zo compleet mogelijk te laten gebeuren. 

  * Dominique Cornu 

  * Stefanie Colpaert (Heel mijn hart) 

  * Charmaine Melissa 

  * Wordt nog aangevuld in 2023

  Voor wie?

  Iedereen die 100 procent verantwoordelijkheid voor zijn of haar leven wil nemen.
  Ben jij er klaar voor om je leven in eigen handen te nemen?
  Iedereen die last heeft van chronische vermoeidheid of ziekte en zijn fight and flight modus wil veranderen naar veiligheid en ontspanning zodat het lichaam kan ontspannen. 

  Intake verplicht 
  (Bloedafname op voorhand is optioneel)

  Wens je meer informatie?
  Vraag een Zoomcall aan via e-mail of Whatsapp.

  Eveline Dhondt